Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský ŽIAĽ slávnej dvojice: Emotívne slová po tom, ako prišli o dieťatko!

Kate Ferdinand Zobraziť galériu (2)
Kate Ferdinand (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Britská televízna hviezdička Kate Ferdinand (31) prežíva ťažké obdobie. Pred pár dňami priznala, že s manželom, bývalým futbalistom Riom Ferdinandom (43), prišli o ich nenarodené dieťa. Následne musela kráska podstúpiť operáciu.

Kate sa so svojím súčasným manželom spoznala v roku 2016 a ďalší rok spolu začali chodiť. Vtedy bola súčasťou televíznej šou TOWIE, ktorej však po tom, ako sa dali s Riom oficiálne dokopy, definitívne zamávala. Ako dôvod uviedla, že chce ochraňovať svoje nevlastné deti.

Kate Ferdinand a jej manžel Rio
Zobraziť galériu (2)
Kate Ferdinand a jej manžel Rio  (Zdroj: profimedia.sk)

V decembri 2020 porodila ich prvé spoločné dieťa, syna Cree. Celebritná dvojica bola v radostnom očakávaní aj po druhýkrát, ale o nenarodené dieťatko prišli. O celej situácii sa rozhovorila Kate na svojom Instagrame.

„Naposledy, keď som bola v nemocnici, som porodila Cree. Tentokrát to bolo preto, lebo naše dieťatko počas bežnej kontroly v 12. týždni nemalo pulz. Následne som musela ísť na operáciu. Boli sme nadšení a plánovali sme, ako privítame naše dieťa v rodine. Nemohli sme sa dočkať, ako vykričíme túto novinu do sveta. Bohužiaľ, život niekedy nejde podľa vašich plánov," napísala Kate.

„Mám toho na srdci strašne veľa, ale akosi neviem nájsť tie správne slová. Aj keď je moje srdce zlomené, nemôžem byť viac vďačná za objatia, ktoré som dostala od mojich veľkých detí, keď som prišla domov," doplnila.

Rio Ferdinand má svoje tri staršie deti Lorenz (14), Tate (14) a Tiu (11) s Rebeccou Ellison. Jeho bývalá manželka však v roku 2015 podľahla rakovine prsníka. Legendárny anglický futbalista čelil veľkej kritike, keď sa len dva roky po smrti Rebeccy dal dokopy s Kate, s ktorou sa v roku 2019 zosobášili v Turecku.

Viac o téme: TOWIEKate FerdinandRio Ferdinand
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu