Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna dvojica oslávila VÝROČIE vzťahu: Nečakaným ROZCHODOM!

Prominentná dvojica sa rozišla. Zobraziť galériu (4)
Prominentná dvojica sa rozišla.

LOS ANGELES - Americká moderátorka Chelsea Handler (47) a stand-up komik Jo Koy (51) ohlásili svoj rozchod naozaj originálnym spôsobom. Dvojica sa rozišla len pár dní pred svojím prvým výročím. Rozhodli sa ho osláviť v predstihu a pri tej príležitosti natočili krátke video, ktoré bolo viac komické ako romantické. To presne rok od začiatku ich vzťahu zverejnili, akurát s popisom, že už viac nie sú spolu!

Moderátorka oznámila rozchod prostredníctvom svojho Instagramu v deň ich prvého výročia. Slová plné nenávisti a hnevu by ste však čakali márne. Chelsea mala na svojho, teraz už bývalého, partnera len slová chvály.

„Tento muž naplnil moje srdce láskou a vďaka nemu sa môj život navždy zmenil. Byť milovaná mužom, ako je on bol jeden z najväčších darov môjho života. Vrátil mi dôveru v mužov, v lásku a v to, že mám byť sama sebou," napísala moderátorka.

Chelsea Handler a Jo Koy
Zobraziť galériu (4)
Chelsea Handler a Jo Koy  (Zdroj: Instagram)

„Jo, prinavrátil si moju kreativitu, chuť tvrdo pracovať, byť znovu na ceste a hlavne si mi pripomenul, kým som a kým som vždy bola. Moje nohy nikdy neboli tak pevne zasadené do zeme, ako sú teraz," doplnila Chelsea.

Vyznanie sprevádza komické video, ktoré dvojica nahrala v čase, keď ešte tvorili pár. Vzniklo pri oslave ich prvého výročia. Celý popis aj s komediálnym doplnkom zverejnili presne rok od začiatku ich vzťahu.

Chelsea Handler je americká moderátorka, komička, spisovateľka a producentka. V januári 2016 Netflix zverejnil jej šou Chelsea Does, v ktorej diskutovala s rodinou a priateľmi na rôzne témy. Jo Koy je stand-up komik, ktorý sa často objavoval ako hosť v šou, ktorú Chelsea moderovala. Objavil sa aj v niekoľkých komediálnych špeciáloch Netflixu a káblovej televízie Comedy Central.

Viac o téme: Chelsea HandlerJo Koy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu