Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SEXBOMBA (54) z Baywatchu odpovedala hejterom: V úsporných bikinách ukázala telo bohyne!

Donna D'Errico Zobraziť galériu (5)
Donna D'Errico (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Posielali ju do starého železa, ona im ukázala, že tam rozhodne nepatrí! Hviezda známeho seriálu Baywatch Donna D'Errico (54) musela čeliť nepríjemným správam od hejterov, ktorí jej naznačili, že by sa už nemala predvádzať v dvojdielnych plavkách. Takúto reakciu však zrejme nečakali.

Donna D'Errico je amrická herečka a modelka. Ako mladá sa zviditeľnila pózovaním pre najznámejší pánsky magazín Playboy, ale zahrala si aj v legendárnom seriáli Baywatch. Nedávno schytala niekoľko nepekných komentárov po tom, ako zverejnila video, na ktorom mala oblečené dvojdielne plavky. 

Všetkým hejterom však teraz poslala jasný odkaz. „Dosť veľa žien sa sťažovalo na to video, pretože si mysleli, že to bolo pod moju úroveň a že som príliš stará, aby som si obliekala bikiny. Poviem vám niečo, čo vás možno prekvapí. Môžem si obliekať a robiť, čo len chcem," napísala herečka.

Aby ukázala, že to nie sú len prázdne reči, pridala k popisu ďalší záber, na ktorom pózuje v dvojdielnych plavkách. „K týmto vašim poznámkam - toto som ja v bikinách na konferenčnom stolíku," doplnila Donna.

Pod týmto príspevkom však už prevažovali podporné komentáre. „Buď sama sebou. Si úžasná osoba. Veľmi ťa obdivujem," napísal jeden z jej fanúšikov. „Tieto dámy len žiarlia. Si krásna žena, navonok aj vo vnútri," doplnil ďalší.

Donna D'Errico sa preslávila postavou Donny Marco, ktorú stvárňovala v seriáli Baywatch. 11 rokov bola manželkou hudobníka Nikki Sixxa (63). Herečka má dve deti, je vegetariánka a dlhodobo bojuje za práva zvierat.

Viac o téme: Donna D'Errico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu