Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slávny komik oznámil fanúšikom tú NAJHORŠIU SPRÁVU: Čaká ho boj s RAKOVINOU!

Rhod Gilbert Zobraziť galériu (2)
Rhod Gilbert (Zdroj: Facebook)

CARDIFF - Smutná správa sa v uplynulých dňoch rozšírila po celej Británii. Známy komik Rhod Gilbert (53) oznámil, že sa na nejaký čas bude musieť stiahnuť z verejného života. Dôvodom je rakovina.

Obľúbeného zabávača ľudia poznajú ako dobrého a usmievavého človeka, ktorý dokáže zlepšiť náladu tak, ako len málokto. Znepokojivú správu zverejnil na svojom Facebooku. Zatiaľ nespresnil, o aký typ rakoviny ide, ale povedal, že sa lieči vo Velindre Cancer Centre vo Walese, ktorého je dlhodobým podporovateľom.

 

As a proud patron of Velindre Cancer Centre, I’ve trekked the world, hosted chaotic quizzes and star-studded comedy...

Posted by RHOD GILBERT on Thursday, July 14, 2022

„Nikdy som si nepredstavoval, že tu raz budem ležať ako pacient. Avšak viem lepšie, ako ktokoľvek iný, že som v tých najlepších rukách. Starostlivosť, ktorú dostávam, je úžasná. Získal som tu priateľov a stretol inšpiratívnych zamestnancov, pacientov a rodiny," napísal Rhod.

„Posledných 10 rokov boli veľkou súčasťou môjho života. Ďakujem vám všetkým za podporu. Na chvíľu teraz zmiznem a nebudem sa k ničomu vyjadrovať a budem sa sústrediť na moje zotavenie," doplnil komik.

Rhod Gilbert
Zobraziť galériu (2)
Rhod Gilbert  (Zdroj: Facebook)

Rhod Gilbert je známy britský komik, televízna osobnosť a rozhlasový moderátor. Na svojom konte má nieľko stand-up turné, s ktorými prešiel takmer celý svet. V auguste 2013 sa oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Sianou Harries (41). 

Viac o téme: Rhod Gilbert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu