Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna herečka sa pokúsila o SAMOVRAŽDU: Dohnali ju k tomu hejty od kolegov!

Constance Wu Zobraziť galériu (4)
Constance Wu (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Po trojročnej prestávke na sociálnych sieťach to musel byť pre jej fanúšikov obrovský šok. Herečka Constance Wu (40) zverejnila na sociálnych sieťach mrazivé priznanie. Američanka vysvetlila, že si prešla náročným obdobím, ktoré vyvrcholilo pokusom o samovraždu!

Američanka bola pred stiahnutím sa z verejného života vyhľadávanou herečkou. Objavila sa vo filmoch ako napríklad Šialene bohatí Aziati alebo Zlatokopky, kde si zahrala po boku takých hviezd, ako sú Jennifer Lopez alebo Lili Reinhart.

Constance Wu sa včera opäť vrátila na sociálne siete, kde vysvetlila, prečo sa na 3 roky odmlčala. Podľa jej slov trpela problémami s mentálnym zdravím po tom, ako zverejnila sériu tweetov v roku 2019. V nich rozhorčene reagovala na to, že stanica ABC plánovala obnoviť sitkom, v ktorom účinkovala. Mnohí jej v tom čase vyčítali, že nie je vďačná za prácu a nechápali jej konanie. 

„Cítila som sa strašne kvôli mojím slovám. Potom mi napísalo pár ázijských hereckých kolegov, že som hanbou ázijsko-americkej komunity. Následne som začala mať pocit, že si nezaslúžim žiť," začala svoju šokujúcu spoveď.

„Keď sa na to spätne pozriem, je neuveriteľné, že ma pár správ presvedčilo vziať si život. Ale stalo sa. Našťastie ma moja kamarátka našla včas a odviezdla ma na pohotovosť," šokovala  herečka.

„Na sociálnych sieťach som nebola 3 roky. Bála som sa vrátiť, pretože som takmer prišla o život. Ale dlhujem to samej sebe. Chcem zdieľať môj príbeh, možno pomôže niekomu, kto sa ocitol v podobnej situácii," napísala umelkyňa.

Constance Wu
Zobraziť galériu (4)
Constance Wu  (Zdroj: SITA)

Pomôcť sa rozhodla aj iným spôsobom. „Keď som bola preč, napísala som knihu. Jej úlohou je pomôcť ľuďom hovoriť o svojich problémoch a porozumieť im a otovriť si cestu k vyliečeniu," doplnila Constance.

Američanka sa objavila vo viacerých známych filmoch ako Zlatokopky, Šialene bohatí Aziati alebo The Feels. V roku 2017 bola magazínom Time zaradená do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta. S priateľom Ryanom Kattnerom (44) majú jednu dcéru, ktorá sa narodila v roku 2020, ale jej meno dvojica nezvrejnila, keďže si svoje súkromie strážia.

Constance Wu
Zobraziť galériu (4)
Constance Wu  (Zdroj: SITA)

 
Viac o téme: Constance Wu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu