Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zomrela hviezda Sám doma: Herec (†63) podľahol vážnej chorobe!

Herec Lenny Von Dohlen podľahol dlhej chorobe. Zobraziť galériu (3)
Herec Lenny Von Dohlen podľahol dlhej chorobe. (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

LOS ANGELES - Svet v týchto dňoch obletela správa o náhlom úmrtí herca zo seriálu Mestečko Twin Peaks či z komédie Sám doma 3. Herec Lenny Von Dohlen podľahol vo veku 63 rokov vážnej chorobe!

Správu o hercovom úmrtí ako prvá zverejnila jeho sestra Catherine von Dohlen na sociálnej sieti Facebook. „5. júla svet stratil úžasného muža. Môj brat Len bol vášnivý ohľadom všetkého a všetkých. Vždy sa ujal vedenia, či už to bola zaujímavá konverzácia, umelecký projekt alebo cesta na neznáme miesta. Miloval smiech. Teraz pokračuje na svojej spirituálnej ceste,“ napísala užialená sestra a zverejnila spoločnú fotku. 

Hercov manažér Steven J. Wolfe smutnú informáciu neskôr pre časopis People potvrdil. Prezradil, že Lenny von Dohlen zomrel minulý týždeň v utorok vo svojom dome v Los Angeles po dlhej chorobe.

Umelec mal na svojom konte veľké množstvo filmových a televíznych úloh. Za všetky spomeňme Nemocnicu Chicago Hope, Kriminálku Miami či obľúbenú komédiu Sám doma 3. Do povedomia verejnosti sa však najviac zapísal ako Harold Smith v kultovom seriáli Mestečko Twin Peaks. 

Zomrela hviezda Sám doma:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

Viac o téme: Lenny Von Dohlen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu