Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najväčšia BOLESŤ televíznej hviezdičky: Dcérka zomrela dva dni po narodení!

Lauren Goodger prišla o dcérku. Zobraziť galériu (3)
Lauren Goodger prišla o dcérku. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Niet väčšej bolesti, než tej, keď matka príde o svoje milované dieťa! Britská hviezdička Lauren Goodger (35), známa z obľúbenej reality šou TOWIE, prežíva najhoršie obdobie svojho života. Po tom, čo sa počas uplynulého týždňa dozvedela, že jej bývalý priateľ tragicky zahynul počas dovolenky v Turecku, prišla ďalšia krutá rana...

Počas uplynulého týždňa sme vás na topkách informovali o tragickej nehode v Turecku, pri ktorej sa vážne zranila hviezdička reality šou TOWIE - Yazmin Oukhellou. Jej priateľ - 33-ročný Jake McLean, ktorý auto šoféroval, bol na mieste mŕtvy. 

Tieto smutné správy nepochybne zasiahli aj inú známu tvár zo šou - Lauren Goodger, ktorá s Jakeom v minulosti randila. Osud však tmavovláske v priebehu najbližších dní uštedril ešte ďalšiu, zvlášť bolestivú, ranu. 

Ako tmavovláska v nedeľu ráno na svojom Instagrame oznámila, jej dcérka Lorena, ktorá prišla v piatok na svet, zomrela. Lauren si to nedokáže vôbec vysvetliť. Počas tehotentva, pôrodu, i po ňom totiž nebadala žiadne komplikácie. „Bolo to to najkrajšie zdravé bábätko, aké som kedy videla. Rovnako ako jej sestra. Žiadne slová neodkážu opísať, čo cíti matka, ktorá toľko mesiacov nosila svoje dieťa, porodila ho a potom oň príde,” napísala zdrvená Lauren. 

Tej sú v týchto ťažkých chvíľach najväčšou oporou jej partner Charles a ich takmer ročná dcérka Larosa. „Nikdy sa cez to nedostanem, ale naučím sa žiť s Lorenou v srdci. Bude so mnou navždy a raz sa zase stretneme. Veľmi ťa milujem,” odkázala svojej dcérke do neba.  

Viac o téme: Lauren GoodgerTOWIE
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu