Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapivo INTÍMNA spoveď Bona z U2: Odkryl veľké rodinné TAJOMSTVO!

Bono Vox Zobraziť galériu (2)
Bono Vox (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Poodhalil svoje súkromie! Spevák a líder legendárnej kapely U2 - Bono Vox (62) plní v týchto dňoch bulvárne médiá. Dôvod je ten, že v relácii BBC Radio 4's Desert Island Discs priznal, že po rokoch zistil, že má nevlastného brata.

Bono Vox plánuje ešte tento rok vydať svoje memoáre pod názvom Surrender. Pri tej príležitosti zavítal do spomínanej rádiovej šou, kde hovoril napríklad aj o tom, že na prelome milénia zistil, že má nevlastného brata. „Milujem a zbožňujem ho. Roky som vôbec nevedel, že ho mám,” uviedol spevák. 

Jeho matka Iris, ktorá zomrela v roku 1974, vôbec netušila, že jej manžel Brendan "Bob" Hewson bol neverný. „Môžem povedať, že môj otec mal s tou úžasnou ženou, ktorá je súčasťou rodiny, veľmi hlboké priateľstvo a mali spolu dieťa. A celý čas to bolo tajomstvom,” prezradil Bono. 

Svojho otca sa pred smrťou pýtal, že keď miloval jeho matku, ako sa toto vôbec mohlo stať. „Odpovedal, že mohlo. Neospravedlňoval sa, len uviedol fakty. A ja som to s pokojom prijal,” dodal slávny umelec, ktorý má aj vlastného brata Normana. 

Bono sa netajil tým, že s otcom mali komplikovanejší vzťah. Keď jeho milovaná matka zomrela, vytvoril si druhú rodinu - niekedy v tom čase totiž založil U2. 

Bono
Zobraziť galériu (2)
Bono  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: U2Bono Vox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu