Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská DRÁMA v reštaurácii: Speváčku (†21) zastrelil jej manžel (79)!

Yrma Lydya a jej manžel Jesús Hernández Alcocer
Yrma Lydya a jej manžel Jesús Hernández Alcocer (Zdroj: Facebook)

MEXIKO - Šokujúce konanie! Inak sa ani nedá komentovať čin, ktorý spáchal 79-ročný právnik Jesús Hernández Alcocer. Ten totiž počas večere v prestížnej mexickej reštaurácii troma výstrelmi usmrtil svoju krásnu manželku. Yrma Lydya mala len 21 rokov a rozbiehala svoju spevácku kariéru...

„Muž troma výstrelmi usmrtil svoju manželku. Už je zadržaný spoločne s ďalšou ženou, ktorá ho sprevázdala,” uviedol pre médiá Omar Garcia Harfuch, šéf bezpečnosti v Mexico City. Ako uvádza Daily Mail, po tomto hroznom čine sa Jesús Hernández Alcocer usiloval podplatiť mužov zákona, aby mohol ujsť.

Podľa svedkov došlo k tomuto hroznému činu po ich hádke. Zdroje zo speváčkinho okolia pre tvnotas.com uviedli, že Jesús Hernández Alcocer sa už v minulosti správal násilnicky voči svojej mladej manželke. 

„Odkaz pre médiá a širokú verejnosť: Vážime si prejavy náklonnosti voči Yrme a našej rodine. Momentálne ale nebudeme poskytovať žiadne vyjadrenie. Žiadame vás o pochopenie a podporu v týchto ťažkých časoch,” objavil sa oznam na speváčkinom instagramovom profile. „Spomínajte na Yrmu ako na človeka s veľkým talentom, radosťou a nadšením pre život,” dodala smútiaca rodina. 

Viac o téme: Yrma LydyaJesús Hernández Alcocer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu