Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská speváčka V TAJNOSTI porodila: Dcérku doteraz SKRÝVALA... FOTO Konečne ju UKÁZALA!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Archív L.R.)

BRATISLAVA - Uplynulo už niekoľko týždňov, odkedy fanúšikov slovenského šoubiznisu šokovala správa o tom, že zo speváčky Lenky Rakarovej známej pod prezývkou LeRa, sa krátko po jej 40. narodeninách stala mama. Svoje tehotenstvo totiž dokázala utajiť celých deväť mesiacov, no a o tom, že sa teší dcérky, sa verejnosť dozvedela až niekoľko dní po pôrode...

22.mája Lenka priviedla na svet nádherné dievčatko, ktoré dostalo netradičné meno Riana. Priaznivcov speváčky zaujímalo, prečo sa rozhodla pomenovať svoju malú princeznú práve takto netypicky. A temperamentná speváčka sa k tomu teraz predsa len vyjadrila. „Chcela som, aby mala rovnaké iniciály a chcela som meno silného významu, lahodiace uchu, originálne, ale nepreplácané, ženské a medzinárodné zároveň,," vysvetlila Lera.

Slovenská speváčka V TAJNOSTI
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Potom ozrejmila aj význam tohto mimoriadne zaujímavého mena. „Riana je ženské krstné meno hebrejského pôvodu, odvodené od variantu starozákonného mena Miriam, Mirjana, ktoré znamená “Milovaná Bohom.” Ďalší pôvod je z waleskej mytológie, podľa bohyne Rhiannon. Z jej mena je pravdepodobne odvodené zo starej ketlského mena Rigantona znamenajúce „Veľká Kráľovná“. Podľa anglosaských zdrojov, história tohto mena pochádza z dlhšej „Rhiannon“, ktorá sa neskôr zmenšila na jednoduchšiu  „Riana“. " napísala Lenka. 

No a pri tejto príležitosti urobila LeRa aj jeden nečakakný krok, ktorý jej sledovateľov príjemne prekvapil. Slovenská rocková kráľovná prvýkrát svoju dcérku ukázala v plnej kráse a bez akejkoľvek cenzúry. A keďže podobu s mamičkou na Riane nevidno úplne "na prvú", je zrejmé, že Riana sa "potatila" „Veru, je pravda, že momentálne sa úplne podobá na svojho otca," povedala pre Topky.sk s úsmevom umelkyňa, ktorá má teraz podobizeň svojho milovaného partnera aj v takejto rozkošnej  "mini" verzii. 

Viac o téme: LeraLenka Rakar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu