Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záchranári, dajte si pohov! Zostarnutý Hasselhoff pyšne pretŕča svoje 70-ročné telo

David Hasselhoff Zobraziť galériu (5)
David Hasselhoff (Zdroj: Instagram)

MONACO - Ešte nepatrí do starého železa! David Hasselhoff sa do sŕdc mnohých vryl ako predstaviteľ Mitcha Buchannona v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka. Slávny herec oslávi o mesiac 70. narodeniny a imidžu sexi záchranára sa očividne vzdať nemieni.

David Hasselhoff sa v lete 2018 tretíkrát oženil. Jeho vyvolenou sa stala o 28 rokov mladši blondínka menom Hayley. Vyzerá to tak, že v ich manželstve panuje idylka a harmónia. Dvojica sa ruka v ruke objavila na slávnostnom zahájení televízneho festivalu v Monte Carle a spokojné úsmevy rozdávali na všetky strany. 

Pobyt na tomto krásnom mieste samozrejme využili aj na oddych. Dôkazom sú zábery, ktoré zverejnili na sociálnych sieťach. David si počas leňošenia pri hotelovom bazéne zaspomínal na svoju ikonickú seriálovú úlohu. „Hej, plavčíci! Vezmite si deň voľna! Hoff je tu!” napísal k záberom čiperný sedemdesiatnik, ktorý hrdo pózoval svojej polovičke. Fanúšikovia hneď reagovali pochvalnými komentármi a hercovi želali hlavne pevné zdravie. 

Hasselhoff si aj s pribúdajúcimi rokmi život naplno užíva. Po boku mladšej ženy sa sám udržiava v dobrej kondícii a žije aktívne. Pred pár dňami napríklad oddychovali na Sardínii. 

 

Viac o téme: David HasselhoffPobrežná hliadkaBaywatch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu