Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Božská JLo ŠOKUJE: Jej 14-ročná dcéra NEMÁ POHLAVIE!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (5)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Jennifer Lopez (52) sa pred pár dňami predstavila na charitatívnej akcii Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond Gala. Na koncerte vystúpila aj so svojou dcérou Emme (14), ktorú na pódiu privítala rodovo neutrálnym zámenom.

Galéria: Jennifer Lopez je skrátka bohyňa.

Popová hviezda Jennifer Lopez vystúpila na charitatívnej akcii koncom minulého týždňa. Príjemným spestrením koncertu bola jej dcéra Emme, ktorú na pódiu privítala netradične.

VIDEO: Jennifer Lopez vystúpila spoločne so svojou dcérou Emme, ktorú uviedla rodovo neutrálnym zámenom.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound - ChristinaTheSupermom

O tej najskôr povedala, že je to jej najobľúbenejšia spevácka partnerka. Keď o nej začala hovorť, používala rodovo neutrálne zámená. „Naposledy sme spolu vystupovali na veľkom štadióne, ako je tento a spýtala som sa ich, či by sme spou nevystupovali stále, ale odmietli. Takže toto je veľmi špeciálna udalosť," povedala umelkyňa, čím dala najavo, že jej dcéra Emme zjavne hľadá svoju identitu. 

„Sú hrozne zaneprázdnené a drahé. Stálo ma dosť peňazí dostať ich sem. Ale stojí to za to, pretože ich mám veľmi rada," dodala s humorom speváčka. Tá si spolu s dcérou zaspievala hit A Thousand Years od Christiny Perri. Otcom Emme je spevák Marc Anthony, s ktorým sa Jennifer rozviedla v roku 2014.

Božská JLo ŠOKUJE: Jej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter - JLo)

Jennifer Lopez sa preslávila nielen spevom. Zahrala si v niekoľkých filmoch ako napríklad Vezmi si ma alebo Zlatokopky. Okrem spomínanej dcéry má ešte syna Maximiliana, ktorý je dvojičkou Emme. 

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu