Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka šokovala fanúšikov: Som vydatá!

Charlize Theron
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Juhoafrická herečka Charlize Theron (48) svojich fanúšikov poriadne zaskočila. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž oznámila, že sa vydala. Jej údajným manželom má byť pritom známy komik Guillermo Rodriguez (53), ktorého poznajú fanúšikovia známej televíznej šou Jimmy Kimmel Live!

Slávna herečka sa tak, ako mnoho jej kolegov, objavila z nedele na pondelok v Los Angeles, kde bolo na programe odovzdávanie Oscarov. Počas večera zaujala vďaka milej situáciu, o ktorú sa postaral známy komik Guillermo Rodriguez.

Toho poznajú hlavne fanúšikovia šou Jimmyho Kimmela, ktorý tento ročník opäť raz moderoval. Rodriguez hosťom v sále rozdával tequilu a počas toho s potrebnou dávkou humoru povedal, že miluje svoju nádhernú manželku Charlize Theron.

Tá to zobrala s humorom, čo počas včerajšieho dňa ukázala aj na sociálnych sieťach. Tam napísala, že sa vydala a svojho nového „manžela" miluje. Fanúšikovia pod týmto príspevkom ocenili jej zmysel pre humor a vtipná situácia tak pobavila množstvo jej priaznivcov.

Viac o téme: Charlize TheronGuillermo Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu