Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na ulici ako do postele: Hviezdička reality šou sa pretŕčala v negližé!

Ester Dee Zobraziť galériu (5)
Ester Dee (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nemožno ju prehliadnúť! Ester Dohalovú, známu skôr ako Ester Dee (35), v rodnej Českej republike príliš nepoznajú. Vo Veľkej Británii sa však zviditeľnila ako zlatokopka a hviezdička reality šou Skutočné paničky z Cheshire. Počas uplynulých dní na ňu natrafili paparazzi a div, že im oči nevypadli.

Keď sa Ester Dohalová pred rokmi vybrala do Veľkej Británie za prácou, zrejme ani len netušila, že raz bude hviezdou. Začínala ako au pair, avšak keď si našla prachatého a staršieho milenca, jej život sa razom zmenil.

Galéria: Skutočná panička Ester Dee nepatrí medzi hanblivky
Verejnosť ju pozná ako zlatokopku, pózovala pre pánske magazíny a dokonca sa začala objavovať na televíznych obrazovkách. A to vďaka účinkovaniu v reality šou Skutočné paničky z Cheshire. Ester si snobský život celkom užíva a netají sa tým, že prítomnosť kamier jej je veľmi príjemná. 

Šou sa nakrúca aj v týchto dňoch. Okrem kamier však Ester robil spoločnosť aj bulvárny fotograf. Tomu sa ju podarilo zvečniť cestou na nákup. Panička očividne kašle na pohodlie a chce byť sexi za každých okolností. Okrem dokonalého mejkapu a účesu, zaujala topánkami a outfitom, ktorým určite mohým ľuďom vyrazila dych. 

Ester Dee sa v uliciach pretŕčala v takomto sexi outfite..
Zobraziť galériu (5)
Ester Dee sa v uliciach pretŕčala v takomto sexi outfite..  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Ester DeeEster Dohnalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu