Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NÁVRAT Harryho a Meghan do Británie: Kráľovná ich na oslavách NECHCE!

Princ Harry a Meghan Zobraziť galériu (2)
Princ Harry a Meghan (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Po tom, čo princ Harry (37) s manželkou Meghan (40) v roku 2020 opustili kráľovskú rodinu a presťahovali sa do Spojených štátov amerických, prichádza ich veľký návrat.

Pri príležitosti 70. výročia korunovácie kráľovnej Alžbety II. sa budúci mesiac v Londýne ukáže aj spomínaný pár s ich oboma deťmi – prvorodeným Archiem, ktorý v týchto dňoch oslávil svoje tretie narodeniny a malou Lilibet. Pre ňu to bude prvé oficiálne stretnutie s kráľovskou prababičkou. Dievčatko, ktoré sa narodilo minulý rok a dostalo meno podľa slávnej babičky, oslávi svoje prvé narodeniny práve počas tejto návštevy.

„Princ Harry a Meghan sú nadšení a poctení, že sa spoločne s ich deťmi môžu zúčastniť júnových osláv,” uviedla hovorkyňa prominentej rodiny. 

Ako ale znie v oficiálnom stanovisku z Buckinghamského paláca, Harryho a jeho rodinku na oficiálnych oslavách na balkóne neuvidíme. „Po dôkladnom zvážení sa kráľovná rozhodla, že tradičného vystúpenia na balkóne - Troopin the Colour - 2. júna sa zúčastní len Jej Veličenstvo a tí členovia kráľovskej rodiny, ktorí si vykonávajú svoje oficiálne povinnosti,” znie vo vyhlásení.   

Princ Harry s rodinou nie sú jedinými čiernymi ovcami rodiny. Okrem nich dostal stopku od oficiálnych kráľovských povinností aj princ Andrew, druhorodený kráľovský syn, ktorého meno sa spája so sexuálnymi škandálmi v krajine. 

NÁVRAT Harryho a Meghan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Veľké rodinné stretnutie bude pre kráľovnú určite príjemným spestrením po smrti jej milovaného manžela, princa Phillipa. Rodina si v marci uctila prvé výročie jeho smrti slávnostnou spomienkovou omšou vo Westminsterskom opátstve, ktorej sa zúčastnil aj princ William s krásnou manželkou Kate.

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu