Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovské problémy Miluny zo Slunce, seno: Úrady idú po jej luxusnej vile... Musí sa zbúrať!

Petra Pyšová ako Miluna Zobraziť galériu (3)
Petra Pyšová ako Miluna (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Petry Pyšová, ktorá hrala Milunu v Slunce, seno, sa dobre vydala. Aktuálne ale manželom hrozí, že prídu o svoju luxusnú vilu. Úrady totiž začali konať - podľa nich sa stavba musí zbúrať!

Petra Pyšová je vydatá za vplyvného manažéra Vladimíra Schmalza. Dá sa povedať, že si žije ako v bavlnke. Ibaže teraz majú manželia hlavu v smútku. 

Obrovské problémy Miluny zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Na ich luxusné sídlo v Špindlerovom Mlyne si totiž posvietili úrady a stavba údajne nekorešponduje s vydaným povolením. „Boli nájdené dôvody pre začatie konania o odstránení stavby. Stavba bola postavená v rozpore s vydanými povoleniami,” uviedla šéfka príslušného stavebného úradu pre denník Právo. 

Problémom je, že luxusná vila stojí na pozemku, ktorý vôbec nie je určený pre domy či chaty. „Pozemok s predmetnou stavbou leží na ploche pre občianske vybavenie, kde stavba pre rodinnú rekreáciu nie je prípustná,” píše sa v oznámení o začatí konania. Podľa neho majitelia vybudovali viac podlaží, ako je prípustné, nedodržali určené vzdialenosti od hranice susedného pozemku a problematický je aj pôdorys. 

Obrovské problémy Miluny zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Petra Pyšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu