Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa herečka pretŕčala v spoločnosti ovisnuté prsia: Katie, nabudúce URČITE podprsenku!

Katie Holmes Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto nebol dobrý nápad! Viaceré známe krásky pri voľbe outfitov siahnu po odvážnych kúskoch, ktoré vyžadujú, aby ich nositeľka nechala podprsenku doma. Také šaty si v týchto dňoch obliekla do spoločnosti aj herečka Katie Holmes (43). Avšak ukázalo sa, že to nebol najlepší nápad. Brunetka s ovisnutými vnadami príliš neohúrila.

Herečka Katie Holmes je verejnosti známa napríklad vďaka účinkovaniu v seriáli Dawsonov svet, či ako exmanželka hviezdneho Toma Cruisa. Ich manželstvo síce skončilo rozvodom a umelec sa o ich 16-ročnú dcéru Suri vôbec nezaujíma, avšak sympatická brunetka na lásku nezanevrela. Aktuálne má po svojom boku 33-ročného hudobníka menom Bobby Wooten III.

Po boku mladšieho partnera slávna herečka priam žiari. Spokojné úsmevy rozdávala na všetky strany, aj keď sa zúčastnila párty, ktorú v New Yorku usporiadala prestížna talianska značka.

Katie stavila na jemný mejkap, vlasy mala rozpustené a na sebe jednoduché čierne šaty s výstrihom. Pod ne si však nedala podprsenku, čo v jej prípade nie je najlepšia voľba. Prsia známej herečky totiž dosť podliehajú gravitácii a veru, príliš neohúrila.

SITA
Zobraziť galériu (6)
SITA  (Zdroj: SITA)

Nejedna žena nám dá za pravdu, že správne zvolené oblečenie dokáže robiť priam zázraky. Aj samotná Katie sa nedávno v rámci módnych dní predviedla v bielom korzete, ktorý jej prednosti zvýraznil tým správnym spôsobom. 

SITA
Zobraziť galériu (6)
SITA  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu