Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásna modelka neušla paparazzom: Fúúú, tie bikiny sú MEGA odvážne!

Alina Baikova Zobraziť galériu (5)
Alina Baikova (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Toto chcelo odvahu! Provokatívne modely a dráždivé kreácie sú pre mnohé modelky celkom bežné. Ani kráska z Ukrajiny - Alina Baikova (33) nepatrí medzi hanblivky. Potvrdila to napríklad v uplynulých dňoch, keď po pláži pobehovala v bikinách, na ktoré by si trúfla len máloktorá žena.

Nie je žiadnym tajomstvom, že slávny herec Leonardo DiCaprio má slabosť na krásne ženy. V jeho posteli sa ocitla už nejedna slávna modelka. Svojho času ho paparazzi v uliciach nafotili aj s ukrajinskou kráskou menom Alina Baikova. Dvojica však dohady o romániku popierala a boli vraj len priatelia.

Alina akutálne tvorí pár s podnikateľom menom Patrick Carroll. Svoje sexi krivky však ochotne ukáže nielen jemu, ale aj celému svetu. Na sociálnej sieti instagram má takmer 650-tisíc followerov, s ktorými sa delí o rôzne zaujímavé momentky. 

Krásna modelka je však dobre známa aj bulvárnym fotografom. Tí na ňu pred pár dňami natrafili, keď oddychovala na pláži. Alina mala na sebe odvážne bikiny, ktorých spodný diel zakrýval ozaj len to najnutnejšie. 

Alina Baikova
Zobraziť galériu (5)
Alina Baikova  (Zdroj: profimedia.sk)

Alina Baikova
Zobraziť galériu (5)
Alina Baikova  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Alina Baikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu