Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca SMRŤ otriasla šoubiznisom: Detaily BEŠTIÁLNEJ VRAŽDY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Vo štvrtok ráno obletela šoubiznisom a médiami šokujúca správa. 55-ročnú manažérku, ktorá poskytovala finančné služby a pomoc so správou majetku celebritám a iným zámožným klientom, našli mŕtvu. Päťnásobná matka Angela Kukawski bola nedávno vyhlásená za nezvestnú. Pátranie malo, žiaľ, tragický koniec...

Angela Kukawski bola päťnásobnou matkou, ktorú mnohé celebrity zbožňovali. Spolupracovala napríklad s Kardashiankami, Nicki Minaj, či Kanye Westom, raperom Offsetom a starala sa tiež o majetok zosnulého Tupaca.

Angela bola spočiatku nezvestná. Jej mŕtve telo však bolo napokon nájdené v kufri auta v údolí Simi Valley. Kancelária súdneho lekára uviedla, že príčinou jej smrti bolo poranenie hlavy a uškrtenie. Na jej tele boli tiež nájdené bodné rany. Polícia už z vraždy obvinila jej 49-ročného priateľa Jasona Barkera. Ten je momentálne vo väzbe a 12. januára by mal mať súd. 

Smrť Angely zasiahla aj mnohé celebrity. „Bola to tvrdo pracujúca, najspoľahlivejšia a tá najmilšia osoba. Angela, toto si si nezaslúžila. Moje srdce je zlomené a myslím na tvoje deti. Odpočívaj v pokoji,” napísala na sociálnych sieťach Nicki Minaj. 

Za manažérkou smúti aj Nicki Minaj.
Zobraziť galériu (3)
Za manažérkou smúti aj Nicki Minaj.  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Vyjadrenie poskytli aj Kardashianky. „Angela bola naozaj najlepšia. Starala sa o každého z nás a robila veci, ktoré boli nemožné. Bude nám veľmi chýbať. Jej rodine a blízkym vyjadrujeme našu úprimnú sústrasť,” znie oficiálne stanovisko slávnej rodiny. 

Beštiálna smrť Angely Kukawski šokovala aj Kardashianky.
Zobraziť galériu (3)
Beštiálna smrť Angely Kukawski šokovala aj Kardashianky.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Angela Kukawski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu