Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

KONIEC Manželstva u Brzobohatých: ON už má INÚ!

Ondřej Brzobohatý a jeho žena Taťána už netvoria pár. Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brzobohatý a jeho žena Taťána už netvoria pár. (Zdroj: Instagram T.G.B.)

PRAHA - U našich susedov sa už nejaký čas špekulovalo, že niekdajšia najkrajšia žena sveta Taťána Kuchařová a hudobník Ondřej Brzobohatý už netvoria pár. Denníku Blesk sa ho nakoniec podarilo nafotiť s novou známosťou.

Syn hercov Hany Gregorovej a Radoslava Brzobohatého sa bude evidentne opäť rozvádzať. V kuloároch českého šoubiznisu sa už nejaký čas šepkalo, že manželstvo s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou je v troskách. 

KONIEC Manželstva u Brzobohatých:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Manželia už mesiace nepridávali na sociálne siete spoločné fotografie a keď nedávno istý rodinný známy poznamenal, že nestihol kráskinu svadbu, Taťána reagovala prekvapivo: „Tú ďalšiu stihneš!”

Podľa zdroja denníka Blesk je už rozvod v štádiu riešenia. „Na rozvode sú už viac-menej dohodnutí a Ondřej sa odsťahoval zo spoločného domu na Smíchove,” tvrdí dobre informovaný človek. 

A dnes už hudobník trávi čas s tanečnicou Zuzanou. Denník ich pristihol na rande v reštaurácii a bol svedkom aj sladkého bozku na rozlúčku. O týždeň nato už spolu zamierili do bytu Brzobohatého, kde strávili noc.

KONIEC Manželstva u Brzobohatých:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BLESK )

Ondřej Brzobohatý už raz ženatý bol. Štyri a pol roka mal za manželku produkčnú Johanu. Neustálou témou vtedy bolo, že nevesta sa jeho mame Hane Gregorovej vôbec nepozdávala. 

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu