Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné FOTO slávnych sestier: Pred objektívom ÚPLNE NAHÉ!

Sestry Gigi a Bella Hadidové Zobraziť galériu (9)
Sestry Gigi a Bella Hadidové (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ostych išiel bokom! Gigi (26) a Bella (25) Hadidové patria medzi najväčšie hviezdy modelingu. Svoju krásu najnovšie predvádzajú v rámci kampane pre značku Versace. Slávne sestry sa pred objektívom predviedli ako hotové bohyne z raja, pozrite!

Dizajnérka Donatella Versace sa nijako netají tým, že obe sestry Hadidové priam zbožňuje. Asi málokoho preto prekvapí, že práve ony dve sú tvárami najnovšej kolekcie prestížnej značky. Spoločne s nimi aj obľúbený spevák Maluma. 

Okrem klasických modelingových záberov však značný rozruch vyvolala odvážna fotografia, na ktorej sú modelky štylizované do podoby Evy z raja. Gigi aj Bella sa pred objektívom predviedli úplne nahé. Prsia im rafinovane zakrývali vlasy, intímne partie skryli za kabelky spomínanej značky. 

Sexi fotografia krásnych sestier určite poteší najmä nejedného muža. A nadšenie neskrývajú ani mnohé ženy. Ospevné komentáre a nadšené reakcie nemajú konca kraja. Pri pohľade na staršiu Gigi stojí za zmienku i to, že je už maminou. Avšak pri pohľade na jej božské a bezchybné telo to znie priam neuveriteľne.

Viac o téme: Gigi HadidBella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu