Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto hviezdička NEMÁ HANBY: Na fotografov takto OTRČILA ZADOK!

Aisleyne Horgan-Wallace Zobraziť galériu (3)
Aisleyne Horgan-Wallace (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Hanblivosť je pre ňu neznámy pojem! Počas uplynulého týždňa sa v Londýne konala charitatívna akcia zameraná na podporu žien bojujúcich s rakovinou prsníka. Na červenom koberci sa predviedla aj hviezdička z reality šou Big Brother - Aisleyne Horgan-Wallace, ktorá počas pózovania poriadne zaskočila (nielen) prítomných fotografov.

Október je tým mesiacom v roku, kedy sa o čosi viac hovorí o tom, aby ženy nezanedbávali preventívne prehliadky a dbali o zdravie svojich prsníkov. Pri tej príležitosti usporiadala istá londýnska nadácia zameraná na podporu žien bojujúcich s rakovinou charitatívny večer s názvom PINK London 2021. 

Aisleyne Horgan-Wallace
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podujatia sa zúčastnila napríklad hviezdička známa z reality šou Big Brother - Aisleyne Horgan-Wallace, ktorej mama práve v roku 2012 svoj boj s rakovinou prehrala. 

Plavovláska hviezdička si pozornosť celkom užívala. Na sebe mala oblečené čierne šaty s dvoma vysokými rázporkami, ktoré si v istej chvíli posunula tak, že jej bolo vidieť zadok. Aisleyne sa nijako netají tým, že si ho dala zväčšiť na klinike plastickej chirurgie, ktorej zrejme takouto cestou chcela spraviť reklamu. 

Aisleyne Horgan-Wallace
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Upravený zadok nie je jediným zákrokom, ktorý Aisleyne podstúpila. V minulosti absolovala napríklad liposukciu, dala si zväčšiť prsia a úpravami nepochybne prešla aj jej tvár.

Viac o téme: Aisleyne Horgan-Wallace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu