Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pikantný TRAPAS známej modelky: Na ulici pretŕčala bradavky!

Joan Smalls Zobraziť galériu (10)
Joan Smalls (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO - Ukázala, aj čo (ne)chcela! Modelka Joan Smalls (33), ktorá je jedným z anjelikov Victoria´s Secret, je na provokatívne kúsky spodnej bielizne zvyknutá. A vyzerá to tak, že po dráždivých nohavičkách a podprsenke siahne aj počas všedného dňa. Nedávno sa jej to ale poriadne vypomstilo!

Mnohé hviezdy prehliadkových mól a milovníci módy sa akutálne nachádzajú v Miláne, kde sa koná Fashion Week. Nechýba tam ani krásna Joan Smalls, ktorá má podobne, ako mnohé jej kolegyne paparazzov v pätách.

Gigi Hadid a Joan Smalls v uliciach.
Zobraziť galériu (10)
Gigi Hadid a Joan Smalls v uliciach.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nedávno sa im podaril úlovok, z ktorého mali nepochybne radosť. Joan zvečnili v spoločnosti kolegyne Gigi Hadid, ako odchádzajú z prehliadky. Tmavovláska mala na sebe pásikavý komplet, ktorý na prvý pohľad môže niekomu pripomínať pyžamo. Vrch však mala celkom rozopnutý a vytŕčala jej odtiaľ priesvitná podprsenka čiernej farby. 

Modelke sa pri chôdzi voľná látka hýbala rôznymi smermi. A vďaka tomu sa okoloidúcim chvíľkami naskytol pohľad aj na jej bradavky. Nuž, tento hriešny anjelik nepatrí medzi hanblivky...

Joan Smalls ukazovala okoloidúcim bradavky.
Zobraziť galériu (10)
Joan Smalls ukazovala okoloidúcim bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Joan Smalls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu