Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Johnny Depp vo Varoch: Najprv skvelý a potom... HVIEZDNE MANIERE?

Johnny Depp v Karlových Varoch Zobraziť galériu (4)
Johnny Depp v Karlových Varoch (Zdroj: Martin Hykl Czech News Center / CNC / Profimedia)

KARLOVE VARY - Prvé správy o príchode hviezdneho Johnnyho Deppa do Varov boli maximálne pozitívne. Trpezlivo sa totiž zdravil s fanúšikmi a venoval im podpisy. Neskôr ale organizátorom aj verejnoprávnej televízii narobil vrásky na čele.

Filmový festival v Karlových Varoch hostil viaceré zahraničné celebrity a jednou z nich je aj Johnny Depp. Ten hneď po príchode urobil výborný dojem, keď sa venoval fanúšikom a zdalo sa, že si to aj sám užíva. 

Johnny Depp vo Varoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Johnny Depp vo Varoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lenže potom prišli "dôležitejšie" povinnosti a tam hollywoodska hviezda akosi zlyhala. Pri Mestskom divadle, kde uvádzal svoj film Minimata, sa objavil s meškaním 67 minút. Na dohodnuté nakrúcanie programu Na plovárně, ktorý moderuje Marek Eben, dokonca vôbec nedorazil. A na záverečný ceremoniál festivalu meškal 40 minút. 

Nie je jasné, prečo Johnny na seba takto nechal čakať, ale na záver sa za svoje správanie aspoň ospravedlnil prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi. „Ospravedlnenie od neho pán prezident prijal, bol rád, že na festival prišiel. Marek Eben to tiež prijal. Ale program Na plovárně sa z časových dôvodov už natočiť nedal,” povedal denníku Aha! zdroj zo zákulisia.

Johnny Depp vo Varoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Martin Hykl Czech News Center / CNC / Profimedia)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu