Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezdny Johnny Depp zavítal do Česka: Och, poriadne doriadený!

Johnny Depp Zobraziť galériu (9)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

KARLOVE VARY - V dave by sa nestratil! Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch poctila svojou účasťou ďalšia veľká herecká hviezda - Johnny Depp (58). Vo štvrtok večer, hodinu pred polnocou, priletel k našim západným susedom súkromným lietadlom. Pozrite sa, aký bol doobliekaný!

Medzinárodný filmový festival v Karlových varoch hostí ďalšiu svetovú hvizedu. Počas uvodného ceremoniálu sa veľka pozornosť sústredila na oscarového herca menom Michael Caine, ktorý si prevzal Krištáľový glóbus za mimoriadny umelecký prínos svetovej kinematografii. 


Oscarový herec (88) v Čechách: Musia ho podopierať, jeho žena... Ty vole, riadna šťabajzna!


Vo štvrtok večer zavítal k našim západným susedom ďalší slávny herec. A to Johnny Depp. Prišiel tam predstaviť svoje nové počiny, na ktorých sa podieľa nielen ako herec, ale tiež ako producent.  

Slávneho herca samozrejme vítal samotný riaditeľ filmového festivalu Jiří Bartoška, početná ochranka a fanúšikovia. Depp priletel súkromným lietadlom a vzhľadom rozhodne zaujal. Okrem slnečných okuliarov pútal pozornosť aj tým, že na hlave mal obviazanú šatku a na nej čapicu. Okolo krku mal obviazanú šatku, okolo pása mikinu. Vrecká bundy, ktorú mal na sebe, boli napratané a dokonca z jedného z nich trčal štetec.

Hviezdny Johnny Depp zavítal
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezdny Johnny Depp zavítal
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Johnny autogramy rozdávať nemohol. Avšak záujem o jeho osobu mu bol príjemný. Ako informuje blesk.cz, po účasti na festivale v Karlových Varoch ho čakajú podobné podujatia vo Francúzsku a Španielsku. Tam by mal dostať cenu za celoživotné dielo. 

Viac o téme: Johnny DeppMedzinárodný filmový festival v Karlových Varoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu