Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Supermodelka (52) pózovala bez šiat: Aha, táto šupa ešte nepatrí do starého železa!

Helena Christensen je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Helena Christensen je krásna žena. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pohľad na jej krivky nikdy neomrzí! Aj keď má Helena Christensen 52 rokov a časy najväčšej slávy už za sebou, stále sa má čím pochváliť. Fotky v plavkách, či provokatívnej spodnej bielizni, ktoré zverejňuje na internete, sú toho dôkazom. Slávna Dánka je jednoducho stále brutálne sexi.

Helena Christensen odštartovala svoju kariéru na súťaži krásy. Nečudo. Okrem dokonalej štíhlej postavičky sa vždy mohla pochváliť aj prirodzene peknými črtami tváre. Na vrchole popularity bola v 90. rokoch. Za zmienku určite stojí jej účinkovanie v klipe ku skladbe Wicked Game. Klip bol svojho času zaradený medzi najsexi videá všetkých čias. 

VIDEO: Helena Christensen vo videoklipe ku skladbe Wicked Game predviedla svoj sexepíl. 

A hoci od tých čias ubehli už desiatky rokov, Helena je stále rovnako zvodná ako vtedy. Stále sa udržiava v skvelej kondícii, stará sa o svoj zovňajšok a tak si pokojne môže dovoliť aj pózovať v kúskoch, na ktoré by mnohé jej rovesníčky nenabrali odvahu. 

Aj v uplynulých dňoch pridala na sociálnu sieť Instagram zábery v plavkách a spodnej bielizni. Fanúšikovia nešetrili pochvalami a kompliment pridala napríklad aj jej kolegyňa Pavlína Pořízková. 

Helena Christensen
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Helena Christensen
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Sexepíl z tejto rodenej Dánky skrátka srší. A to nielen pred objektívom profesionálneho fotografa, ale aj počas všedného dňa. Dokazujú to zábery bulvárnych fotografov, ktorí krásnu modelku v uliciach nemohli prehliadnúť. 

VIDEO: Helenu Christensen v uliciach nemožno prehliadnuť. 

Helena Christensen má bežne v pätách paparazzov. (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Helena Christensen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu