Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa modelka potešila fanúšikov: 51 rokov a zadoček ako mladica!

Helena Christensen Zobraziť galériu (9)
Helena Christensen (Zdroj: Instagram)

UPSTATE NEW YORK - Aj na staré kolená rovnaká šupa! Ubehli už roky od čias, keď bola Helena Christensen (51) anjelikom Victoria´s Secret, avšak stále má sexepílu na rozdávanie. Potvrdila to aj v týchto dňoch, keď na instgrame zverejnila fotky v plavkách. A fanúšikovia neskrývali nadšenie...

Niekdajšia supermodelka Helena Christensen rozhodne nepatrí do starého železa. Nedávno opäť pózovala pre Victoria´s Secret v úspornej bielizni. A treba uznať, že rovnako skvele vyzerá aj v plavkách. 

Galéria: Helena Christensen potešila fanúšikov.
Rodáčka z Dánska utiekla pred koronavírusom na chatu do hôr, kde jej robí spoločnosť 20-ročný syn Mingus a kamarátka. Slávna modelka posiela fanúšikom odkazy plné podpory. „Drahí priatelia, myslím na vás. Tieto časy sú pre nás výzvou, ale sme v tom spolu. Buďme vďační za rodinu a priateľov,” napísala okrem iného šarmantná brunetka. 

Helena sa rozhodla svojich fanúšikov potešiť aj pohľadom na svoje krivky. Zverejnila preto fotky v plavkách, čo mnohí z nich ocenili. „Skvelé. Aspoň prídem trošku na iné myšlienky. Pohľad na tvoje božské telo nikdy neomrzí,” znejú vybrané z komentárov. 

Helena Christensen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Helena Christensen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Helena Christensen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu