Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Z dcéry slávnej modelky je žena: Aha, už pózuje HORE BEZ!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (6)
Kaia Gerber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odhodila zábrany aj podprsenku! Úspešná kariéra modelky nie je to jediné, čím sa Cindy Crawford (55) môže pochváliť. K jej úspechom možno smelo zaradiť aj vydarenú rodinu a deti, na ktoré môže byť právom pyšná. Jej dcéra Kaia (19) totiž kráča v jej šľapajách a patrí medzi najviac žiadané modelky súčasnosti. A nebojí sa ani odváźnych záberov. Pozrite sa!

Akoby jej z oka vypadla! To pri pohľade na 19-ročnú Kaiu Gerber napadne asi mnohým. Brunetka sa totiź na svoju slávnu mamu Cindy Crawford veľmi podobá a na prehliadkovom móle vyzerá rovnako skvele, ako svojho času ona. 

Na sociálnej sieti Instagram má Kaia viac ako 6 milióna followerov. S nimi sa pravidelne delí o momentky zo svojho života a samozrejmosťou sú aj pracovné zábery. V uplynulých dňoch sa kráska pochválila spoluprácou so značkou Calvin Klein. 

Mladá kráska pózovala pred objektívom v spodnej bieliizni a na jednom zábere dokonca mala len džínsy a do pol pása bola vyzlečená. Nuž, už dávno nie je tínedžerkou, ale vyrástla z nej krásna žena. 

Kaia Gerber sa nebojí ani odvážnejších záberov.
Zobraziť galériu (6)
Kaia Gerber sa nebojí ani odvážnejších záberov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu