Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známu Poľku načapali HORE BEZ: Tieto vnady môže pretŕčať aj 365 dní v roku!

Blanka Lipinska Zobraziť galériu (6)
Blanka Lipinska (Zdroj: Instagram)

TULUM - Žiadna hanblivka! Počas uplynulého roka sa k milovníkom erotických počinov dostal na Netflixe fim 365 dní, ktorý vznikol na námet knihy s rovnakým názvom. Jej autorkou je poľská spisovateľka Blanka Lipinska (35), ktorá si aktuálne užíva dovolenku v ďalekom Mexiku. Tam sa nevyhla pozornosti bulvárnych fotografov. Tí ju dokonca viackrát zvečnili bez vrchného dielu bikín.

Keď sa povie erotický bestseller, hádam každému príde na um E.L.James a jej Päťdesiat odtieňov sivej. Podľa trilógie boli nakrútené aj filmy, v ktorých stvárnili ústredné postavy Dakota Johnson a Jamie Dornan. 

Minulý rok sa však na trhu objavil podobne úspešný počin s názvom 365 dní. Film, ktorý uviedol Netflix, sa síce od odborníkov dočkal veľkej kritiky a bol zaradený medzi najhoršie snímky uplynulého roka, avšak u divákov sa stretol s veľkým úspechom. 

FOTO: Blanka Lipinska a jej rodičia na premiére filmu 365 dní, ktorá sa konala minulý rok 

Slávu a zarobené peniaze si plným dúškami užíva aj poľská spisovateľka - Blanka Lipinska, ktorá počin 365 dní napísala. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 700-tisíc followerov, ktorí vedia, že aktuálne oddychuje v Mexiku. 

Tam na ňu natrafili aj paparazzi, ktorí neváhali a kež zbadali, že je hore bez, tak ju s nadšením fotili. Pri pohľade na Blanku je zrejme, že si k dokonalým vnadám pomohla návštevou kliniky plastickej chirurgie. Jej postavička je ale dôkazom, že si svoju figúru stráži a dáva si pozor aj na jedálniček. Tak chlapi, kto z vás sa v tejto chvíli pridal k jej followerom?

Blanka Lipinska pobehovala po pláži hore bez.
Zobraziť galériu (6)
Blanka Lipinska pobehovala po pláži hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Blanka Lipinska má výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Blanka Lipinska má výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Blanka Lipinska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu