Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známa speváčka utajila tehotenstvo: Prišla do spoločnosti a... Wau, veď čochvíľa rodí!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Krásne prekvapenie! Speváčka Ellie Goulding (34), ktorá sa vždy rada pýšila vyšportovanou postavičkou, priberá. A má z toho nesmiernu radosť. Dôvod je ten, že pod srdcom jej rastie prvé dieťatko. O blondínkinom tehotenstve doposiaľ verejnosť nevedela. Pri pohľade na guľaté bruško je zrejmé, že pôrod je na spadnutie.

Galéria: Speváčka Ellie Goulding na fotkách z červeného koberca.

Kvôli pandémii COVID-19 sa rôzne spoločenské akcie a podujatia nekonajú. Aj vďaka tomu nik netušil, že v živote Ellie Goulding sa dejú veľké zmeny. O tehotenstve však speváčka mlčala aj na sociálnych sieťach. Doposiaľ...

Blondínka totiž pózovala pre aktuálne vydanie magazínu Vogue, kde odhalila svoje sladké tajomstvo - s manželom Casparom Joplingom z nich budú čoskoro rodičia. Ellie je v 30. týždni tehotenstva a pozitívny tehotenský test bol v podstate ich darčekom k prvému výročiu sobáša, ktoré oslávili koncom augusta.

Goulding priznala, že bábätko neplánovali, ale veľmi sa naň tešia. Ellie, pre ktorú je typická zdravá strava a vyšportované telo, sa netají tým, že teraz je všetko inak. „Mám oblé krivky, ktoré som nikdy nemala. A veľmi mi chutia nezdravé veci,” uviedla v rozhovore umelkyňa. 

Ellie v týchto dňoch hrdo pózovala so svojím tehotenským bruškom aj fotografom prítomným na predstavení novej kolekcie istej módnej značky. Pri pohľade na jej usmiatu tvár niet pochýb, že si toto krásne obdobie ozaj užíva. Zaujímavosťou je, že v radostnom očakávaní momentálne je aj jej bývalý priateľ - princ Harry. 

Ellie Goulding sa už pýši takýmto bruškom.
Zobraziť galériu (8)
Ellie Goulding sa už pýši takýmto bruškom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ellie Goulding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu