Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávne tehuľky predvádzali brušká a... Baby, veď vy nemáte ani gaťky!

Elsa Hosk Zobraziť galériu (8)
Elsa Hosk (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odvaha im nechýba! Tehotenstvo je krásne obdobie, ktoré si hádam každá žena túži pripomínať aj v podobe fotografií. Mnohé neváhajú kvôli vyderným záberom odhodniť aj oblečenie. Poriadne provokatívne fotky v týchto dňoch zverejnili na sociálnych sieťach i modelka Elsa Hosk (32) a herečka Ashley Tisdale (35), ktoré sú v radostnom očakávaní.

Pre obe dámy ide o ich prvé tehotenstvo. S fanúšikmi sa prostredníctvom sociálnej siete Instagram praviedlne delili o momentky a informácie, ako tieto krásne chvíle prežívajú. 

Modelka a hviezda značky Victoria ´s Secret je v 38. týždni tehotenstva a ako prezradila, pod srdcom nosí dievčatko. Jeho otcom je blondínkin dlhoročný partner Tom Daly. „Skúmať život s dieťatkom bude vzrušujúce a zároveň strašidelné,” uviedla pre magazín People kráska.

Elsa Hosk zverejnila v Instagramových príbehoch takýto záber.
Zobraziť galériu (8)
Elsa Hosk zverejnila v Instagramových príbehoch takýto záber.  (Zdroj: Instagram)

O nemenej odvážnu fotku sa s fanúšikmi podelila aj herečka Ashley Tisdale. Tá sa zvečnila celkom nahá v kúpelni. Holé vnady si kryla rukou a postavila sa tak, aby jej intímne partie nebolo vidieť. „Tak veľa času strávime dávaním lásky iným. Začnime milovať seba a naše telá v každom tvare a forme,” napísala k záberu umelkyňa. 

35-ročná Ashley nosí pod srdcom tiež dievčatkom, ktorého otcom jejej manžel Christopher.

Viac o téme: Ashley TisdaleElsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu