Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka si užila chvíle oddychu: Paparazzi FOTO v plavkách!

Ashley Tisdale Zobraziť galériu (7)
Ashley Tisdale (Zdroj: Profimedia)

HAWAJ - Aj napriek tomu, že od prvého dielu filmovej série High School Musical ubehlo už neuveriteľných 17 rokov, hlavné hviezdy tohto muzikálového hitu vyzerajú stále úžasne. Výnimkou nie je ani Ashley Tisdale (37), ktorá si momentálne užíva dovolenku na Hawaji, kde predviedla svoju postavu v čiernych plavkách.

High School Musical sa stal v roku 2006 absolútnym hitom a medzi hereckú smotánku vystrelil také mená, ako sú Zac Efron, Vanessa Hudgens či Ashley Tisdale. 

Ashley Tisdale kedysi
Zobraziť galériu (7)
Ashley Tisdale kedysi  (Zdroj: SITA)

Posledná menovaná si momentálne užíva oddych na Hawaji. Spoločnosť jej robí mama Lisa a dcérka Jupiter, ktorá v marci oslávi 2. narodeniny. Herečkinho manžela a otca dcérky - Christophera Frencha, s ktorým si povedali svoje áno v roku 2014, na paparazzi záberoch nebolo vidno. Tisdale sa na pláži objavila v čiernych plavkách, v ktorých predviedla svoju postavu.

Ashley Tisdale
Zobraziť galériu (7)
Ashley Tisdale  (Zdroj: Profimedia)

Sympatická herečka len minulý mesiac priznala boj s alopéciou, ktorá spôsobuje vypadávanie vlasov. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa prostredníctvom videa snažila vysvetliť, ako to znáša a čo jej v boji s týmto ochorením pomohlo.

Viac o téme: Ashley Tisdale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu