Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dcéra slávnej herečky opäť provokuje: Pred objektívom celkom NAHÁ!

Ireland Baldwin Zobraziť galériu (10)
Ireland Baldwin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Šaty nepotrebuje! Ireland Baldwin (25) síce nepatrí medzi najslávnejšie modelky, avšak verejnosti je dobre známa. Dcéra krásnej Kim Basinger (67) a Aleca Baldwina (62) totiž nepatrí medzi hanblivky a nemá problém predviesť sa v Evinom rúchu. Pozornosť na seba strhla aj v uplynulých dňoch, keď sa celému svet predviedla "oblečená" iba v čižmách.

Kim Basinger patrila svojho času medzi najväčšie krásky filmového plátna. Šarm po nej zdedila i jej jediná dcéra Ireland. Tá sa príležitostne venuje modelingu a verejnosti je dobre známa. Zrejme aj vďaka tomu, že rada provokuje opačné pohlavie.

Blondínka na svojom profile pravidelne zverejňuje odvážne zábery, ktorými vždy pošteklí fantáziu svojich mužských priaznivcov. A mnohí sú z jej oblých kriviek nadšení. Ireland totiž nie je žiadna vychrtlina. 

V uplynulých dňoch sa Baldwinova dcéra s verejnosťou podelila o sériu fotiek, na ktorých pózuje nahá a obutá vo vysokých čižmách. Najviac rozruchu vyvolal záber, na ktorom kráča hore schodami. „Tvoj zadok je dokonalý!” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. Súhlasíte?

Ireland Baldwin nepatrí medzi hanblivky.
Zobraziť galériu (10)
Ireland Baldwin nepatrí medzi hanblivky.  (Zdroj: Instagram)

Ireland Baldwin nahými fotkami potešila svojich priaznivcov.
Zobraziť galériu (10)
Ireland Baldwin nahými fotkami potešila svojich priaznivcov.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Ireland Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu