Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhoršie Vianoce televízneho reportéra: Smrť 9-mesačnej dcérky presne na Štedrý deň!

Andrew Kaczynski so svojou milovanou dcérkou. Zobraziť galériu (4)
Andrew Kaczynski so svojou milovanou dcérkou. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Slová, ktoré trhajú srdce! Hoci sú Vianoce najkrajšími sviatkami roka, pre redaktora CNN - Andrewa Kaczynski (31) a jeho najbližších už navždy budú mať trpkú príchuť. Jeho len 9-mesačná dcérka totiž presne na Štedrý deň prehrala svoj boj s rakovinou...

Andrew Kaczynski, ktorý je politickým redaktorom stanice CNN a jeho partnerka Rachel Louise Ensign, ktorá pracuje pre Wall Street Journal, sa začiatkom marca radovali z narodenia dcérky Francescy.

V septembri ich však zasiahla šokujúca správa. Lekári dievčatku diagnostikovali veľmi zriedkavý a agresívny nádor na mozgu. A aj keď všetci z ich okolia dúfali, že malá bojovníčka svoj boj vyhrá, reportér v piatok zverejnil na Twitteri zdrvujúce správy.

„So zlomeným srdcom vám musíme oznámiť, že naša krásna dcérka Francesca, včera v noci zomrela v náručí svojho otca a matky. V našich srdciach bude mať navždy miesto. Som tak vďačníii, že sme mohli pocítiť jej lásku. Francesca, veľmi ťa ľúbime,” napísal na Twitteri Andrew a pridal aj jednu z fotiek milovanej dcérky. 

Andrew Kaczynski na Twitteri oznámil zdrvujúce správy.
Zobraziť galériu (4)
Andrew Kaczynski na Twitteri oznámil zdrvujúce správy.  (Zdroj: Twitter)

„Počas svojho krátkeho života bola Francesca odvážnym a zvedavým dieťaťom. Jej veľké hnedé oči a hlboký pohľad sledovali všetko, čo jej rodičia robia. Množstvo jej úsmevov rozžiarilo svet. Bola s nimi tak štedrá, hoci väčšina z nich jej bola opätovaná s maskou na tvári. Statočne čelila výzvam, ktoré by vydesili aj dospelého,” uviedol Andrew. Ako tiež dodal, jeho milovaná dcérka sa narodila so stratou sluchu. 

Dievčatko absolvovalo chemoterapie a bolo veľkou bojovníčkou. Pár týždňov pred Vianocami však u nej prepukla infekcia a zhruba dva týždne bola na pľúcnej ventilácii. Hoci všetci, vrátane jej rodičov, dúfali vo Vianočný zázrak, odvážna Francesca svoj boj prehrala...

Andrew Kaczynski si chvíle so svojou milovanou dcérkou užíval.
Zobraziť galériu (4)
Andrew Kaczynski si chvíle so svojou milovanou dcérkou užíval.  (Zdroj: Twitter)

Andrew Kaczynski so svojou milovanou dcérkou Francescou.
Zobraziť galériu (4)
Andrew Kaczynski so svojou milovanou dcérkou Francescou.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Andrew Kaczynski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu