Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Agent Gibbs z NCIS bol najsexi mužom sveta: Už roky má oči len pre túto jedinú ženu!

Mark Harmon Zobraziť galériu (3)
Mark Harmon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Máloktorá seriálová postava sa do pamäte slovenských divákov zapísala tak, ako legendárny Jethro Gibbs, ktorého si v kriminálke NCIS: Námorný vyšetrovací úrad zahral americký herec Mark Harmon. Ten práve dnes oslavuje svoje 72. narodeniny a viac ako polovicu života mu je veľkou oporou jeho manželka - herečka Pam Dawber (71).

Mark Harmon sa narodil 2. septembra 1951 do rodiny, ktorej nebola práca pred kamerami vôbec cudzia. Jeho otec totiž pracoval ako rozhlasový hlásateľ a mama bola herečka. V dospelosti sa nakoniec rozhodol, že sa vydá práve v jej stopách.

Počas svojej hereckej kariéry sa objavil vo viacerých filmoch, ako sú napríklad Strelený piatok či Letná škola. Jeho najznámejšia úloha však prišla v roku 2003 v seriáli NCIS: Námorný vyšetrovací úrad, kde si zahral agenta Jethra Gibbsa, vďaka ktorému ho poznajú ľudia po celom svete.

Mark Harmon
Zobraziť galériu (3)
Mark Harmon  (Zdroj: cbs)

Veľké úspechy však Harmon dosiahol aj predtým. Veľmi špeciálnym bol pre tohto umelca rok 1986, keď sa mu najskôr podarilo získať titul najsexi muža sveta, ktorý každoročne vyhlasuje magazín People. Krátko na to prišlo stretnutie, ktoré mu zmenilo život.

Herec totiž vďaka svojmu kamarátovi spoznal herečku, ktorá sa stala jeho životnou láskou. Dvojica si o rok neskôr povedala svoje áno a momentálne sú tak manželia už krásnych 36 rokov. 

Pam Dawber
Zobraziť galériu (3)
Pam Dawber  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mark Harmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu