Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezdna Madonna a jej "tenkrát poprvé": FOTO priamo z akcie!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Madonna (62) síce nepatrí medzi hviezdy, ktoré sú na sociálnych sieťach denne aktívne, avšak s fanúšikmi sa ochotne delí o momentky zo svojho súkromia. Najnovšie prekvapila sériou fotografií, ktoré vznikli vo chvíli, keď hviedzna umelkyňa absolvovala svoje "tenkrát poprvé"...

... v tetovacom salóne! Aj keď sú tetovania už súčasťou imidžu mnohých hviezd, legendárna Madonna si k nim cestu akosi nenašla. Doposiaľ. V uplynulých dňoch sa totiž rozhodla to zmeniť. Žiadnu výstrednú, gýčovú, či výraznú kresbu však nečakajte. 

Madonna si dala na zápästie vytetovať začiatočné písmená mien svojich detí - L R D M S E. Speváčka je matkou šiestich ratolestí. Dcéru Lourdes má s kubánskym hercom Carlosom Leonom, otcom syna Rocca je režisér Guy Ritchie, syna Davida, dcéru Mercy a dvojčatá Stellu a Estere si slávna blondínka adoptovala.

Madonna so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (5)
Madonna so svojimi deťmi.  (Zdroj: Instagram)

Zábery z toho, ako jej tetovanie vznikalo, zverejnila Madonna na Instagrame. Tam má 15,6 milióna followerov a veru, mnohí z nich boli prekvapení, že doposiaľ nemala žiadne tetovanie. „Krajšie si ani začať nemohla. Tetovania sú ale celkom sluśná závislosť. Pozor na to,” znie jeden z mnohých komentárov. „Skvelý nápad! Krásne a zároveň jednoduché,” zhodnotil ďalší z fanúšikov. Čo na novinku na Madonninom tele hovoríte vy?

Madonna sa dala prvýkrát tetovať.
Zobraziť galériu (5)
Madonna sa dala prvýkrát tetovať.  (Zdroj: Instagram)

Galéria: Madonna

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu