Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna Crawford predviedla telo aj nového milenca: Sú ako z katalógu!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (8)
Kaia Gerber (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Spolu im to fakt pristane! Kaia Gerber (19), dcéra slávnej modelky Cindy Craford (54), je opäť zamilovaná. Do oka jej padol herec menom Jacob Elordi (23), ktorý účinkuje napríklad v úspešnom a obľúbenom počine Euphoria. Zaľúbenci si v týchto dňoch užívajú spoločnú dovolenku, na ktorej neušli pozornosti paparazzov.

Kaia Gerber je krásnou a úspešnou modelkou, ktorá kráča v šľapajách svojej mamy. V médiách je spomínaná nielen kvôli kariére, ale aj v súvislosti s milostnými vzťahmi. Randila napríklad s komikom Pete Davidsonom, ktorý má povesť záletníka. 

Aktuálne je po jej boku sympatický herec Jacob Elordi. Rodáka z Austrálie už kráska stihla predstaviť rodičom. Práve s nimi si užívajú chvíle oddychu a dovolenku v mexickom letovisku. Ako býva zvykom, prominentná família neušla pozornosti paparazzov. 

Za zmienku určite stojí pohľad na modelkine bezchybné krivky. Obdiv si však zaslúži aj mladý herec, ktorý tiež dbá o svoju kondíciu a zovňajšok. Nuž, nechajme sa prekvapiť, aké pokračovanie bude mať tento vzťah...

Kaia Gerber a Jacob Elordi si užívajú spoločnú dovolenku.
Zobraziť galériu (8)
Kaia Gerber a Jacob Elordi si užívajú spoločnú dovolenku.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Kaia GerberJacob Elordi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu