Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO známej speváčky z pláže: Oblý zadok, mocné stehná a... Úsmev na tvári!

Bebe Rexha Zobraziť galériu (10)
Bebe Rexha (Zdroj: profimedia.sk)

CABO SAN LUCAS - Spokojná a šťastná! Taká je speváčka Bebe Rexha (31), ktorá si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu v obľúbenom letovisku v Mexiku. Spoločnosť jej okrem frajera robili aj paparazzi. Tí ju zvečnili na pláži, kde sebavedomo predvádzala svoje oblé krivky.

„Mám teraz vo svojom živote úžasného muža. Som veľmi vďačná a svoj život si veľmi užívam,” uviedla v rozhovore pre Entertainment Tonight speváčka Bebe Rexha. S kameramanom menom Keyan Safyari sa dali dokopy začiatkom tohto roka. „Tento muž je veľmi výnimočný. Je milujúci, stará sa o mňa, má pochopenie pre moju prácu a kariéru. Je naozaj skvelý a robí ma šťastnou. A navyše, moja rodina ho zbožňuje,” dodala umelkyňa. 

Zaľúbenci si v týchto dňoch užívajú chvíle oddychu. Ako býva zvykom, nevyhli sa ani pozornosti paparazzov. Tí sa zamerali najmä na speváčku, ktorá v jednodielnych čierných plavkách sebavedomo predviedla svoje oblé krivky. 

Nie je tajomstvom, že Bebe Rexha už dlhodobo hlása, že máme milovať svoje telo. Pre mnohé ženy je veľkou inšpiráciou a podľa reakcií, ktoré sa objavujú na jej profiloch na sociálnych sieťach sa stále nájde dosť mužov, ktorým sa práve takéto obliny páčia. Vy čo hovoríte na speváčkinu postavu? 

Bebe Rexha na pláži sebavedomo predvádzala svoje krivky.
Zobraziť galériu (10)
Bebe Rexha na pláži sebavedomo predvádzala svoje krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bebe Rexha je po boku nového partnera spokojná a šťastná.
Zobraziť galériu (10)
Bebe Rexha je po boku nového partnera spokojná a šťastná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bebe Rexha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu