Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Legendárny Bill Cosby na FOTO z väzenia: Preboha!

Bill Cosby Zobraziť galériu (9)
Bill Cosby (Zdroj: SITA/AP)

NORRISTOWN - Bill Cosby (83) bol svojho času prezývaný ako "Otecko Ameriky" a vďaka sitcomu Show Billa Cosbyho ho zbožňovali ľudia po celom svete. Od istého času sa však na neho začala valiť poriadna špina z minulosti a kedysi obľúbený komik je dnes verejnosťou vnímaný najmä ako sexuálny predátor. V uplynulých dňoch sa na verejnosť dostala jeho aktuálna fotografia z väzenia, ktorá možno šokuje aj vás.

Milióny fanúšikov, rôzne ocenenia, úspešná kariéra a vydarená rodina! Bill Cosby si v jeseni svojho života mohol užívať priam rozprávkovú starobu. Nebyť hriechov z minulosti...

Bill Cosby bol v 80. a 90. rokoch miláčikom (nielen) Ameriky.
Zobraziť galériu (9)
Bill Cosby bol v 80. a 90. rokoch miláčikom (nielen) Ameriky.  (Zdroj: nbc)

Cosby totiž čelí mnohým obvineniam zo sexuálneho násilia. Za mreže ho dostal prípad z roku 2004, keď bola jednou z jeho obetí Andrea Constand. Vtedy 30-ročná basketbalistka pracovala pre Temple University, ktorej bol Cosby v tom čase správcom. „Muž, ktorého som vnímala ako mentora a priateľa, ma sexuálne napadol. Bola som paralyzovaná a úplne bezmocná. Následná hanba ma úplne pohltila. Cítila som sa celkom sama a nedokázala som nikomu dôverovať,“ uviedla vo svojich obvineniach Andrea, ktorú mal slávny herec zdrogovať a následne sexuálne zneužiť vo svojom dome. 

Bill Cosby a Andrea Constand
Zobraziť galériu (9)
Bill Cosby a Andrea Constand  (Zdroj: TASR)

Ako postupne vyšlo najavo, spomínaná Constand nebola jedinou obeťou legendárneho komika. Ozvalo sa viac ako 60 žien, ktorých svedectvá ukázali, že drogy a následný pohlavný styk bola Cosbyho bežná praktika.   

V septembri 2018 poslal súd slávneho Billa Cosbyho za mreže. Vo väzení by si mal odpykať najmenej tri a najviac desať rokov. Sudca ho označil za sexuálneho predátora, bol zaregistrovaný ako sexuálny delikvent a musel podstúpiť aj liečbu. Bol odobratý zo Siene slávy, Vojenské námorníctvo Spojených štátov mu odobralo dôstojnícky titul a verejnosť ho vníma už úplne inými očami. 

Billa Cosbyho v roku 2018 odvádzali zo súdneho pojednávania v putách.
Zobraziť galériu (9)
Billa Cosbyho v roku 2018 odvádzali zo súdneho pojednávania v putách.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Slocum)

V týchto dňoch zverejnila väznica aktuálnu fotografiu prominentného väzňa. Bill Cosby na nej vyzerá pochopiteľne staršie, hľadí do zeme a na krku má rúško. Čo je však pomerne zarážajúce, sexuálny predátor sa pred objektívom usmieval...

Bill Cosby na aktuálnej fotografii.
Zobraziť galériu (9)
Bill Cosby na aktuálnej fotografii.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Bill Cosby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu