Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česká herečka a jej sestra bojovali s rakovinou: Jedna prežila, druhá... EUTANÁZIA vo Švajčiarsku!

Chantal Poullain Zobraziť galériu (6)
Chantal Poullain (Zdroj: CT)

PRAHA - Bohužiaľ, nie je žiadnou výnimkou, keď rakovina zaútočí na viacerých členov jednej rodiny. To sa stalo aj Chantal Poullain, ktorá zákernú chorobu porazila. Jej sestra si však vybrala alternatívnu cestu a jej príbeh nemal šťastný koniec. Nakoniec podstúpila eutanáziu.

Chantal Poullain je bývalou manželkou Bolka Polívku, s ktorým má syna Vladimíra. Pôsobí ako herečka, ale aj šansónová speváčka. 

Chantal Poullain a Jan Kraus
Zobraziť galériu (6)
Chantal Poullain a Jan Kraus  (Zdroj: CT)

Aktuálne je kvôli koronavírusu oddelená od svojej francúzskej rodiny. Rozhodla sa radšej neriskovať a necestovať, keďže v minulosti prekonala rakovinu prsníka a patrí do ohrozenej skupiny. Navyše sa nechce vystavovať izolácii. „Rešpektujem to, čo nám hovoria lekári a verím klasickej medicíne. Práve preto, že mám skúsenosti s dosť zlou chorobou a že moja sestra doktorov nepočúvala a odišla,” uviedla umelkyňa pre denník Aha! 

Jej sestra tiež bojovala s rakovinou, no vybrala si inú cestu a nevyšlo to. „Moja sestra prosila o smrť,” vyriekla drsné slová Chantal. Patricie odmietla chemoterapie i operáciu. „Chcela sa zamerať na alternatívnu liečbu. Odmietla mastektómiu a nakoniec požiadala o eutanáziu. Patricie zomrela vo Švajčiarsku, kde je takýto odchod zo sveta legálny. Bola som za ňou, v pokoji sme sa rozlúčili,” prezradila herečka. 

Chantal Poullain so synom Vladimírom
Zobraziť galériu (6)
Chantal Poullain so synom Vladimírom  (Zdroj: CT)

Viac o téme: Chantal Poullain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu