Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce priznanie moderátora Páli vám to: Pred kamerami pod vplyvom!

Zdeněk Podhůrský Zobraziť galériu (6)
Zdeněk Podhůrský (Zdroj: CT)

PRAHA - Je známy ako herec, moderátor a bývalý priateľ zosnulej speváčky Ivety Bartošovej (+48). A aj Zdeněk Podhůrský mal vo svojom živote obdobie, keď mu nebolo najlepšie. Dokonca na kasting do šou Páli vám to?! prišiel pod vplyvom liekov.

Herec Zdeněk Podhůrský sa stal všeobecne populárny, keď moderoval program Páli vám to?! Ako však najnovšie priznal, absolútne si nepamätá, ako kamerové skúšky prebiehali. 

Zdeněk Podhůrský
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

Podhůrskému totiž ponúkli túto prácu v čase, keď bol zrútený zo svojho osobného života. „To bola taká zvláštna doba, ja som sa rozvádzal, môj osobný život sa rozpadol úplne na trosky, bol som dosť mimo, bral som nejaké tabletky na upokojenie,” prezradil Eve Decastelo v šou Extra hosť na portáli extra.cz.

„Išiel som prvýkrát sám s deťmi sám na dovolenku, lebo sme to mali zaplatené a teda moja bývalá manželka už nebola moja manželka, tak sme išli sami. Ja som tam bol v tej depke a nostalgii a zrazu telefonát, že mi ponúkajú nejaký kasting na moderovanie,” pokračoval Zdeněk. Ešte chvíľu pred skúškami však rozmýšľal, či tam vôbec ísť.

Nijako sa totiž nepripravoval, nenaučil sa texty, len si pozrel video, ako šou asi vyzerá. Nakoniec išiel, ale...  „Ja som na tom kastingu niečo robil, vôbec neviem čo, ako som mal v sebe nejaké tie lexauriny,” priznal. Moderátorský flek však dostal – údajne bol tak dobrý, že ďalších adeptov odvolali a jednoznačne chceli do Páli vám to?! iba jeho. Snáď naostro už moderoval bez pomoci tabletiek.

Iveta Bartošová a Zdeněk Podhůrský v čase, keď tvorili pár
Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová a Zdeněk Podhůrský v čase, keď tvorili pár  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zdeněk Podhůrský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu