Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa speváčka svoje telo neukazuje: Kedysi pretŕčala ploché brucho, dnes váži 107 kíl!

Speváčka Kelis kedysi Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kelis kedysi (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Pribudli roky, deti i kilá! Speváčka Kelis (41) patrí k hviezdam, ktoré v roku 2003 valcovali rebríčky hitparád. Spomenúť možno skladby Milkshake alebo Trick Me. Pred pár dňami sa z nej stala trojnásobná mamička. Pri tej príležitosti priznala, aká je jej hmotnosť a že by sa rada nadbytočných kíl zbavila.

Galéria: Speváčka Kelis sa takto menila
Písal sa rok 2003, keď speváčka Kelis v klipe ku skladbe Trick Me predvádzala sexi pohyby a svoje ploché brucho. V tom čase mala 24 rokov a bola na vrchole svojej kariéry. 

Speváćka Kelis v klipe ku skladbe Trick Me.
Zobraziť galériu (7)
Speváćka Kelis v klipe ku skladbe Trick Me.  (Zdroj: youtube.com)

Speváčka sa v tom čas zamilovala do rapera menom Nas, za ktorého sa v januári 2005 vydala. Štyri roky na to však podala žiadosť o rozvod. Dôvodom boli vraj neprekonateľné rozdiely. S odstupom času ale Kelis svojho muža obvinila z domáceho násila. V júli 2009 sa rozvádzajúcej dvojici narodil syn Knight. Kvôli starostlivosti o neho sa neraz stretli na súde a ich spor sprevádzalo viacero šokujúcich obvinení.    

V roku 2014 sa Kelis vydávala opäť.Tentokrát za realitného makléra meno Mike Mora, ktorému v novembri 2015 porodila syna Shepherda. Začiatkom augusta oznámila speváčka svetu, že nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Tehotenstvo dlho tajila, ale pred pár dňami sa jej výtužená dcérka už narodila.

Jedna z mála fotografií, na ktorých Kelis ukázala nielen svoju tvár, ale aj telo.
Zobraziť galériu (7)
Jedna z mála fotografií, na ktorých Kelis ukázala nielen svoju tvár, ale aj telo.  (Zdroj: Instagram)

Kelis zverejňuje na sociálnej sieti Instagram prevažne príspevky, kde jej vidno len tvár. Medzi followermi sa nájdu takí, čo jej píšu, že je stále rovnako krásna. Sú tam ale aj takí, ktorí neustále poukazujú na to, ako pribrala a zmenila sa. 

„Keď má váźili, mala som 107 kíl. Som veľké dievča. A moje bábätko bolo tiež veľké,” priznala umelkyňa, ktorá plánuje schudnúť. Zatiaľ úpravou stravy, neskôr chce pridať aj cvičenie. „Chcem hovoriť o tom, čím si mnohé ženy prechádzajú. Často potichu, pretože ten proces je náročný. Staráte sa o svojich najmilších a zároveň musíte naspäť získať samú seba a svoju hodnotu,” poznamenala Kelis, s ktorou sa stotožnili mnohé mamičky. 

Speváčka Kelis v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kelis v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Speváčka Kelis v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kelis v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kelis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu