Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka sa pretŕča so zajačikom: Šokujúce odhalenie o ich vzťahu!

Katie Holmes a Emilio Vitolo Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes a Emilio Vitolo (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Zviedla zadaného?! Na topkách sme vás už informovali, že herečka Katie Holmes (41) má nový vzťah. Do kuchára talianského pôvodu - Emilia Vitola (33) je zamilovaná ako taká školáčka. Ako však najnovšie vyšlo najavo, románik dvojice sa zrodil za zarážajúcich okolností.

Po problémoch v manželstve s Tomom Cruisom a utajovanom vzťahu s Jamie Foxxom je Katie Holmes opäť zamilovaná. Paparazzi ju už viackrát nafotili v spoločnosti mladíka menom Emilio Vitolo. Ten je synáčikom majiteľa prestížnych reštaurácií, ktoré sú medzi celebritami dosť obľúbené.

Známu herečku načapali so zajačikom: Aha, nevedela sa od neho odlepiť!

Herečka svoj nový románik nijako nekomentuje. Pri pohľade na paparazzi zábery, na ktorých sa šťastne usmieva a bozkáva so spomínaným fešáčikom, je jasné, že je v tom až po uši. Nie všetci sú však pri pohľade na spomínané fotky nadšení...

Katie Holmes sa nového frajera nevie nabažiť.
Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes sa nového frajera nevie nabažiť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako totiž vyšlo najavo, keď medzi Katie a Emiliom preskočila povestná iskra, bol v tom čase zasnúbený s inou ženou. S 24-ročnou snúbenicou Rachel Emmons žili v jednej domácnosti a spoločne sa starali o štvornohého miláčika. Popri prípravách na svadbu však Emilio mal čas aj na iné aktivity. 

Portál dailymail.co.uk uviedol, že keď sa v médiách objavili fotky Vitola so známou herečkou, neverný mladík svojej snúbenici prostredníctvom sms správy oznámil, že sa s ňou rozchádza. 

Emilio Vitolo so svojou niekdajšou snúbenicou. Koncom júla to pôsobilo dojmom, že v ich vzťahu nie sú žiadne problémy.
Zobraziť galériu (8)
Emilio Vitolo so svojou niekdajšou snúbenicou. Koncom júla to pôsobilo dojmom, že v ich vzťahu nie sú žiadne problémy.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie HolmesEmilio Vitolo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu