Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Celebritná kráska zhodila šaty: 50-tka na krku a telo ako bohyňa!

Amanda Holden Zobraziť galériu (13)
Amanda Holden (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Pastva pre mužské oči! Aj takto by sa dala okomentovať fotografia, ktorú najnovšie na instagrame zverejnila britská celebrita Amanda Holden. Kráska, ktorá vo februári oslávi 50. narodeniny, si momtnálne užíva chvile oddychu a nezabúda ani na svojich priaznivcov. Poslala im pozdrav v podobe fotografie, na ktorej pózuje v bikinách. A treba dodať, že vyzerá jednoducho fantasticky.

Amanda Holden je príležitostnou speváčkou, herečkou, účinkuje v rôznych televíznych šou a dobre známa je aj ako porotkyňa šou Britain´s Got Talent. Typické sú pre ňu provokatívne outfity, kvôli ktorým už neraz schytala kritiku. Avšak určite nám dáte za pravdu, že jej dokonalé krivky je škoda skrývať.

Blondínka si aktuálne užíva chvíle oddychu v spoločnosti dcér a manžela. Fotkami z dovolenky však zásobuje aj svojich followerov na instagrame. Nepochybne najviac rozruchu spôsobila momentkou, na ktorej pózuje nahodená v červených bikinách. Pri pohľade na jej telo sa až človeku nechce veriť, že čoskoro oslávi 50. narodeniny.

„Bože môj, hotová bohyňa pláže. Nádherná žena. Pokojne by si mohla hrať v bondovke,” znejú vybrané komentáre od fanúšikov. Chválami nešetria nielen muži, ale aj ženy. Mnohé sa pýtajú, čomu vďačí za takéto bezchybné krivky. Amanda sa nikdy netajila tým, že pravidelný pohyb je pre ňu dôležitý. Rada má najmä beh.

Amanda Holden vyzerá v červených bikinách jednoducho božsky.
Zobraziť galériu (13)
Amanda Holden vyzerá v červených bikinách jednoducho božsky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amanda Holden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu