Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa modelka na pláži: Dokonalé krivky v telových plavkách!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Nemožno ju prehliadnuť! Zdá sa že bikiny sú pre Alessandru Ambrosio (39) ako druhá koža. Krásna modelka ich má na sebe denne a treba dodať že v nich vyzerá jednoducho ako bohyňa. Nedávno vyvetrala model telovej farby, v ktorom pri pohľade z diaľky pôsobila dojmom, akoby bola nahá.

Alessandra Ambrosio je nielen slávnou modelkou, ale sama má vlastnú značku plavkovej módy. Nuž a asi nikoho neprekvapí, že reklamu im robí práve na svojom bezchybnom tele.

Galéria: Alessandra Ambrosio je krásna aj keď je oblečená.
Instagramový profil krásnej Brazílčanky, ktorý sleduje viac ako 10 miliónov followerov, je plný sexi záberov v úsporných bikinách. Avšak nesťažuje sa nikto. Kým chlapi obdivujú jej sexepíl, pre mnohé ženy je brunetka inšpiráciou.

V uplynulých dňoch si Alessandra užívala oddych na pláži, kde sa nevyhla záujmu paparazzov. Na sebe mala bikiny telovej farby, v ktorých už tradične vyzerala tip-top.

Alessandra Ambrosio má za sebou 13- ročný vzťah s podnikateľom menom Jamime Mazur, s ktorým má dcéru Anju a syna Noaha. Aktuálne tvorí pár s talianskym biznismanom Nicolom Oddim.

Alessandra Ambrosio si užívala oddych v bikinách telovej farby.
Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio si užívala oddych v bikinách telovej farby.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu