Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najsexi tehuľka šoubiznisu? Známa kráska rozopla rifle a...

Romee Strijd Zobraziť galériu (5)
Romee Strijd (Zdroj: Instagram)

AMSTERDAM - Sexi aj počas tehotenstva! Býva zvykom, že krásky pýšiace sa titulom anjelik Victoria´s Secret, sú šarmantné a atraktívne ženy. Patrí medzi ne aj rodáčka z Holandska Romee Strijd (24). Tá aktuálne nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko a poriadne provokatívna je aj s guľatým bruškom. Veď, pozrite!

Galéria: Romee Strijd je krásna žena.
Romee Strijd rozhodne patrí medzi tie najsexi celebrity, ktoré sú aktuálne v radostnom očakávaní. Podobne, ako mnohé jej kolegyne, ani ona sa nezvdáva dráždivej spodnej bielizne a provokatívnych póz. Dokazuje to záber, ktorým sa pochválila na instagrame 

Plavovláska sa nechala zvečniť v rozopnutých rifliach a čipkovanom body, ktoré jej obopína zaguľatené bruško. Priaznivci komentovali aj jej dekolt, ktorý sa jej pod vplyvom tehotenstva o čosi zväčšil. „Si teraz také veľké, ako moje obľúbené ovocie,” napísala k fotke modelka, pričom sa prihovárala dieťatku a na mysli mala avokádo.

Z Romee Strijd je takáto sexi tehuľka.
Zobraziť galériu (5)
Z Romee Strijd je takáto sexi tehuľka.  (Zdroj: Instagram)

Krásna Holanďanka začala s modelingom, keď mala 14 rokov. Pózovala pre mnohé prestížne magazíny, nechýbala na prehliadkových mólach a môže sa pochváliť viacerými vydarenými spoluprácami. Ako anjelik Victoria´s Secret pôsobí od roku 2015. Minulý rok sa v tajnosti vydala za svojho priateľa Laurensa van Leeuensa, ktorému už čochvíľa porodí dieťatko.

Blondínkina radosť z toho, že je tehotná, bola obrovská. Sama priznala, že jej lekári v minulosti diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov. „Moja životospráva a cestovanie za prácou po rôznych krajinách mi spôsobili toto ochorenie. Ja som sa necítila zle, ale moje telo bojovalo už dlhé roky. Uvedomila som si, že nemôžem každý deň prehnane cvičiť a neustále držať nejaké diéty. Zmenila som životný štýl a vrátila som sa do Holandska, aby som strávila viac času s mojou rodinou. A teraz som najšťastnejšia na svete, lebo sa mi podarilo otehotnieť," povedala nedávno na margo tehotenstva kráska. 

 

Viac o téme: Romee Strijd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu