Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

50-ročná hviezda v bikinách: Vyzerá na 25 a je brutálne sexi!

Heather Graham Zobraziť galériu (11)
Heather Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Akoby spomalila čas! Pri pohľade na herečku Heather Graham znie priam neuveriteľne, že má 50 rokov. Atraktívna blondínka sa totiž o svoj zovňajšok stará a udržiava sa v skvelej kondícii. V týchto dňoch zverejnila na instagrame fotku v bikinách a vyrazila dych nielen mužom, ale aj ženám.

Heather Graham si zahrala v mnohých známych počinoch. Spomenúť možno napríklad seriály Zákon a poriadok či Californication alebo filmy Mestečko Twin Peaks, Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol, Vreskot, Vo štvorici po opici a iné. Atraktívna blondínka sa viackrát objavila v rebríčku najpríťažlivejších ľudí sveta. A treba dodať, že právom. 

Navyše, Heather ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho sexepílu. Dokazuje to fotka, ktorú aktuálne zverejnila na instagrame. Pózuje na nej v úsporných bikinách a na obdiv vystavuje svoje sexi krivky. „Wau! Koľko to máš vlastne rokov? 25?” znie komentár nadšeného fanúšika. „Vyzeráš perfektne. Si pre mňa veľkou inšpiráciou,” odkázala Heather jedna z herečkiných followeriek. Čo na figúru tejto slávnej päťdesiatníčky hovoríte vy?

50-ročná Heather Graham vyzerá v bikinách perfektne.
Zobraziť galériu (11)
50-ročná Heather Graham vyzerá v bikinách perfektne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu