Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najväčšia česká speváčka sa parádne zmenila: 60 kíl z váhy je fuč!

Pavlína Ďuriačová Zobraziť galériu (3)
Pavlína Ďuriačová (Zdroj: Instagram PĎ)

PRAHA - Tak tá poriadne zamakala! Pavlína Ďuriačová je speváčka, ktorá účinkuje v mnohých českých muzikáloch s tými najväčšími hviezdami. V poslednom čase jej však musia neustále zužovať kostýmy. Najnovšie sa pochválila, že zhodila už 62 kíl.

Muzikálová speváčka Pavlína Ďuriačová sa minulý rok rozhodla zmeniť svoj život. Teda, hlavne svoj výzor, a tak upravila svoj jedálniček a začala sa viac hýbať. A dostavili sa prvé výsledky. V máji 2019 už bola o neuveriteľných 40 kíl ľahšia. 

Galéria: Takto chudla Pavlína Ďuriačová

Hoci v októbri bol rozdiel naozaj obrovský, samotná Pavlína bola k svojej premene akoby skeptická.„Tak som sa rozhodla urobiť si totožnú fotku, pretože som asi jediná, kto veľmi nevidí rozdiel. Je pravda, že z mojich starých šiat by dnes skauti mohli šiť stany pre celorepublikovú tábor... Ale napriek tomu sa vnímam nejako podobne ako v januári. Našťastie pre ďalšiu prácu a motiváciu môžem využiť fotky. Tu to vidím aj ja, slepoň domáci,” uviedla na Instagrame. 

Pavlína Ďuriačová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PĎ)

Dnes je už tých kíl dole 62. Pavlína priznala, že tento úbytok dosiahla pred nejakým časom, len bola lenivá pochváliť sa na sociálnych sieťach. „Napriek nulovému pohybu počas karantény sa mi napodiv darí váhu si držať. Ďalšie chudnutie zatiaľ neplánujem, momentálne som spokojná bacuľka,” informovala svojich fanúšikov. Rozdiel je naozaj markantný a Pavlína vyzerá výborne. 

Pavlína Ďuriačová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PĎ)

Viac o téme: Pavlína Ďuriačová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu