Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna Rihanna zhodila šaty: Jej rici a cici nikdy neomrzia!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Speváčka Rihanna (32) patrí medzi umelkyne, ktoré rady provokujú opačné pohlavie. Aktuálne sa vyzliekla kvôli propagácii spodnej bielizne, ktorú sama navrhuje. Nuž, a chlapi neskrývajú nadšenie!

Zaoblená na tých správnych miestach! Taká je postava speváčky Rihanny, ktorá sa okrem hudby venuje aj vlastnej značke spodnej bielizne. Typické pre tieto kúsky je to, že sú dostupné v rôznych konfekčných veľkostiach a sú nielen pohodlné, ale častokrát ide aj o poriadne provokatívne modely.

Aktuálne spolupracovala s Adamom Selmanom a výsledkom sa obaja pochválili aj na svojich instagramových profiloch. Barbadoská kráska má na sebe provokatívnu spodnú bielizeň, obuté topánky na opätkoch, bujnú hrivu rozpustenú a samozrejmosťou je i výrazné líčenie. 

Rihanna nie je žiadna hanblivka a pred objektívom vie striedať jednu zmyselnú pózu za druhou. Nesklamala ani teraz a zrejme nám mnohí dáte za pravdu, že tieto zábery by pokojne mohli byť aj súčasťou nejakého pánskeho magazínu.    

Rihanna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Rihanna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

 

 

 

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu