Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna blondínka to prepískla s výstrihom: Za tieto BOMBY schytala kritiku!

Heidi Klum s manželom Tomom. Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum s manželom Tomom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lacné, nevkusné, príšerné! Aj takéto komentáre zazneli na adresu šiat, v ktorých sa predviedla pred kamerami slávna modelka Heidi Klum (46). Tá sa najnovšie podieľala na relácii s názvom Making the Cut, v ktorej proti sebe stálo 12 talentovných módnych návrhárov. Podľa reakcií verejnosti šliapla hviezdna blondínka výberom spomínanej kreácie poriadne vedľa.

Heidi Klum je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky. Keď sa objaví v spoločnosti, takmer vždy vyzerá skvele. Platí to aj v prípade rôznych televíznych relácií, v ktorých účinkuje. Aktuálne pôsobila napríklad v programe s názvom Making the Cut. 

Ide o reality šou, v ktorej proti sebe stálo 12 módnych návrhárov z rôznych kútov sveta. Celou súťažou ich sprevádzala práve Heidi Klum a spolu s ňou aj odborník na módu Tim Gunn. V porote sedeli Naomi Campbell, Nicole Richie, Chiara Ferragni, Carine Roitfed a Joseph Altuzarra. 

V uplynulých dňoch mohli diváci sledovať veľkolepé finále spomínanej súťaže. Heidi sa pri tej príležitosti predviedla v minišatách s veľkým výstrihom, ktorý na mnohých pôsobil veľmi rušivo. 

Heidi Klum a Tim Gunn počas fnále šou Making the Cut.
Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum a Tim Gunn počas fnále šou Making the Cut.  (Zdroj: profimedia.sk)

Heidi Klum
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Heidi Klum
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Heidi Klum
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

„Bože môj! Kto jej toto dovolil? Nevkusné. Vyzerá v tom veľmi lacno,” znejú vybrané z komentárov. Prsia slávnej blondínky pôsobili dojmom, akoby jej už každú chvíľu mali vypadnúť z výstrihu. Čo na túto kreáciu hovoríte vy?

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu